Alla inlägg under juli 2009

Av Natalja - 18 juli 2009 10:16

Nu packa vi inför hemresan. Stugan städas noga (vill inte lämna kvar några hundhår) Vi lämnar regnet i Bullarebygden i Bohuslän och hoppas solen väntar på oss i Blekinge.

Av Natalja - 16 juli 2009 08:43

Frukost i solen! I tisdags besökte vi Älgafallet, ett vattenfall precis på gränsen mellan Norge och Sverige. Sen körde vi till Strömstad. Där var tydligen alla andra turister också! Igår förmiddag passade vi på att sola, sen shoppade vi kläder och kvällen slutade med badminton. Idag går färden mot Norge. Latin-Rapport: Enligt säkra källor mår min Brune mycket bra. Idag väntar ett tränings pass på banan för honom. Hoppas han sköter sig : )

Av Natalja - 13 juli 2009 21:18

Med en mix av regn, stora moln och sol med tropisk hetta, har vi idag besökt bla Grebbestad, Fjällbacka och Smögen. Husen ligger tätt, tätt längst kustlinjen och landskapet är så vackert att Blekinge har fått en farlig konkurrent. Vi har klättrat på klippor och skottsruiner, så i morgon kommer jag behöva en rullstol! Hundarna har skött sig mycket bra på Smögens trånga bryggor bland turister, barn och andra hundar. Igår tittade vi på mängder av hällristningar och fornminnen sen avslutade vi kvällen med kaffe, glass och nyplockade blåbär! Det är uuuuunderbart med semester : )

Av Natalja - 12 juli 2009 08:58

Morgonpromenad vid stugan. Det vimlar av rådjur och branta backar. I skogen gömmer sig säkert både troll och skogens konung. Bakom stugan rinner en mindre fors, inte omöjligt att Näcken sitter och spelar lite längre upp. Nu är det frukost : )

Av Natalja - 11 juli 2009 14:28

Foten i högläge och på väg in i en tunnel!

Av Natalja - 10 juli 2009 22:54

... sen åker vi ifrån vackra Blekinge.



Färden går mot västkusten och målet ät Tanumshede med omnejd.


Jag har ordnat barnvakt åt Latin ett par dagar.

Han kommer att få bästa möjliga omvårdnaden av Babsan!! Hoppas på täta uppdateringar om hur han sköter sig : ) Ja, han har ju lovat att vara snäll och då brukar han faktiskt vara det också.


Det har blåst och regnat om vartannat idag så han var han lite på tårna när vi skrittade ut. Han tittade och frustade och plötsligt hoppade jämfota. Det var en orm som ringlade in i en vedhög brevid vägen. Ja... det prasslade lite, annars hade han inte ens sett den *fniss*


 När jag sen red upp på banan så var han tillbaka i sitt lugna jag igen.

Han var aningens stel i sidorna, men jag jobbade inte så mycket med det utan koncentrerade mig istället på övergångar och framåtbjudning.

Då brukar det andra lossna ändå.

När vi började bli varma i kläderna och galoppen kändes toppenbra, kom världens ösregn. Jag fegade ur och avslutade passet. Ja, han gick ju kanonbra och det är bättre att sluta då än när man stött på bekymmer. Hann in med Latin, ut och på med täcket på Ture... in med alla prylar i sadelkammaren och på med Latins täcke innan han fick gå ut. DÅ slutade det regna. Är det inte alltid så!!??

Ut i hagen igen och av med täckerna (för i solen var det 20 grader varmt, inga täcken i den värmen)

Vinkade adjö till Tiinen, tror inte han kommer sakna mig så där värst mycket... men kanske lite : )


Tänkte att det där med regnkläder mot regn måste vara bra så jag har idag inhandlat ett regnställ för dyra pengar. Det ska jag ta med på semesterresan och solen kommer garanterat att lysa : )



Av Natalja - 9 juli 2009 16:41

hundgrinden!

Av Natalja - 9 juli 2009 15:04

Snart åker lillebror hem. Som ni ser... är han inte så liten längre!



Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards