Direktlänk till inlägg 8 juni 2009

14 dagar

Av Natalja - 8 juni 2009 22:11

Tänk va tiden plötsligt går fort!!

Det är redan 14 dagar sen jag blev av med gipset.

Foten är visserligen fotfarande svullen men nu liknar den åtminstone en fot.

Jag kan gå utan kryckor, men inte så fort och inte så långt...

å så får marken helst inte luta eller vara ojämn, för då gör det lite ont.

Vet egentligen inte om det gör lite ont eller mycket ont. Jag uthärdare det utan problem men tydligen har jag en väldigt hög smärtgräns!!


Igår möblerade jag om lite, tyvärr hann jag inte klart, ja inte ens halvvägs, det är nästan mer oreda nu än när jag började. 

Flyttade upp den bärbara datorn från tvsoffan och placerade den på Rogers gamla skrivbord (han har bytt datorrum och gjort ett eget jäääättelångt skrivbord). Min tanke var att få lite bättre ordning och sitta bekvämare.

När jag hade fått allt på plats och den nymålade hyllan var placerad där den passade bäst... ja då fungerade inte internet. Jag trodde naturligtvis att jag hade gjort något tokigt, så jag väntade tills Roger kom hem.

Han fick inte heller igång det. Fick höra idag att många av Blixviks kunder hade haft problem så den här gången var det inte jag : )


Så nu sitter jag skönt vid ett bord på övervåningen istället för att halvligga i soffan nere. Ska bara få ordning på resten också, sen är jag nöjd!


Hade den värsta tänkbara träningsvärken igår.... typ ÖVERALLT! 

Ville ända klättra upp på Latin, det brukar ju bli bättre av att röra sig lite. Skrittade en kort runda och konstaterade att det var bara jag som hade träningsvärk. Latin var så pigg och fin!! Testade att trava ett par steg och visst satt samlingen kvar lite från igår.


Idag trodde jag att ömheten var över men jag kände mig allt ganska mör i benen när jag satt upp. Bestämde mig ändå för att rida Grisarundan. Tog pelhambettet för att lättare hålla i honom. Han var lika pigg som igår och klev på med friska steg. Samlade honom i skritten kom fram i trav. Vilken skillnad det är på honom när jag får ihop honom.

Höger galopp var super bra, men vänster är fortfarande kantig. Min hjärna kan inte riktigt tänka klart.... är det höger bak som är svagt.... eller vänster? Visst är det höger.... eller??

Ja ja, jag får väl stärka båda två. Då kan det inte bli fel.


Han suttade väldigt mycket på bettet idag, benen var alldeles vitskummiga när vi kom hem. Det ser jag som ett positivt tecken, han är inte glad i att sutta på bettet annars. Kanske jag har blivit bättre i mina händer, är kanske inte så passiv som innan!! Önsketänkande..... : )


Solen var på väg ner när jag körde hem från stallet.




 
 
Aramis

Aramis

8 juni 2009 23:06

Härligt med ommöblering :o) Brukar kännas som ett helt nytt hem :) Vad i herrans namn har du gjort för att få så ini vassens många läsare :o) (Inte för att du inte är värd det - det är du ju, men det steg ju lavinartat på bara någon dag :) Nicke Nyfiken undrar :) Så härligt att Latins samling sitter kvar :) Nu är ni snart på MSV :) Hatt hägrar - hi hi :) Kram kram

http://aramise.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Natalja

8 juni 2009 23:12

Jag är lika förvånad som du över den plötsliga läsar-ökninge´. Har ingen aning om vad det kan vara... kanske rubriken Ingen nåd lockade "fel" sorts läsare, hi hi!
Jag hoppas jag kan fortsätta rida honom så här nu. Tänkte försöka locka hit dig i sommar så du får prova honom (om vi inte lyckas ta oss ner till dig ; ) Kram kram

 
Ingen bild

ylle

9 juni 2009 06:33

Så underbart att höra att Du trivs i sadeln igen!! Det låter mycket lovande, ridpasset!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natalja - 25 maj 2018 19:45


I veckan hade vi besök av Hovslagaren. Han tyckte vi skulle plocka av skorna på Walle. Näää, tänkte jag, jag får ju snart börja rida igen!!Men min Hovis är en klok gubbe som själv gjorde en stor operation för några år sen och han tyckte jag skulle ta...

Av Natalja - 21 maj 2018 20:07


    Den här våren blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. En misstanke ledde till ett besök på vårdcentralen som sen skickade mig till gynmotagningen. Tre veckor senare operation...Läkarna hittade en gigantisk cysta på ena äggstocken. De har a...

Av Natalja - 15 mars 2018 11:51

När stressen tar över och sätter kroppen i obalans finns det en hel uppsjö av metoder att bli lugn igen. Jag har jobbat mer eller mindre aktivt mot detta i snart två år. Det är en lång tid och jag känner mig inte helt 100 än. Jo tankarna har jag gans...

Av Natalja - 19 februari 2018 11:58

VAB för 4:e veckan!!!       Hästarna vilar sig i form....       Å det gör jag med      Men det ska vi strax ta å ändra på!! Har insett hur viktigt bloggen faktiskt är. Både för mig och andra    Så nu kör vi igång igen!!Häng ...

Av Natalja - 4 januari 2018 22:21

    Vi klarade nyår helskinnade!! Det är väl enda nackdelen med lösdrift, att det blir lite bökigt att få in alla hästar under tak vid tolvslaget.  Jag hade klurat ett tag på hur vi skulle lösa det hela och min plan fungerade.  Jojje och Fr...

Presentation


En stor, en liten
å så en mittemellan!

Latin

    

Svenskt Halvblod 1995 - 2015

e: Tamburin ue: Lansiär 

"Walle" Amazing Warrior

        

Svenskt halvblod född 2011

e: Warsteiner ue: Highlight

"Jojje" Little George

Shetlandsponny född 2008 

okänd härstamning  

Frami fra Ekeberg

  

Islandshäst född 2010

e: Nökkvi fra Efri-Raudalaek

Tidigare år

Arkiv

Länkar

Sök i bloggen

Fråga mig

19 besvarade frågor

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards